Roem honderd meensken genieten van ienakteraovend in Munnikeburen

Roem honderd meensken genieten van ienakteraovend in Munnikeburen

De aldereerste ienakteraovend die de Stellingwarver Schrieversronte nao de zomer vanwegens zien 40-jaorig jubileum orgeniseerde was die van 29 september in Munnikeburen. Roem honderd meensken geneuten van een opni’j prachtige ienakteraovend. Op disse vuufde ienakteraovend speulde de tenielverieninge WDN de biezundere ienakter ‘Een hiete dag’ van schriever Harmen Houtman uut Et Vene. Veur fleurige en sfeervolle zang zorgde et smatlappekoor ‘Kommer en Geklach’, die mit tal van bekende lieties de stemming d’r goed in kreeg. De warkgroep Publiciteit van de Schrieversronte zorgde daornaost veur een grote verlotting mit veul mooie priezen. Veur de orgenisaosie van Stellingwarver aovens bliekt ok in de Westhoek van West-Stellingwarf veul wardering.

De eerstvolgende ienakteraovend die de Stellingwarver Schrieversronte orgeniseert is op zaoterdagaovend 20 oktoiber. Die aovend is in et dörpshuus van Makkinge.

Hieronder bin een flink tal foto’s van de aovend in Munnikeburen te zien; ze bin allemaole maekt deur fotograaf Hans Brandsma: