Gezellige boekemark bi’j Bruna in Oosterwoolde

Zaoterdag 15 september orgeniseerde de Stellingwarver Schrieversronte tegere mit boekwinkel Bruna in Oosterwoolde een boekemark van twiedehaans boeken. Veur de mark weren honderden boeken inbrocht, naodat daor naor vraogd was in o.e. et Stellingwarfs tiedschrift De Ovend en de regionaole kraanten. De veurbereidende kemmissie was over de inbreng van al die boeken arg tevreden, mar kan ok weerommkieken op een eerste goeie en gezellige boekemark. Verscheiden meensken kwammen speciaol naor Bruna toe, en vunnen in de veurraod ien of meer boeken van heur keuze. De mark wodde holen om mit de opbrengst d’r van (tegen de € 300,-) een diel van de jubileumaktiviteiten van de Schrieversronte financieel mit meugelik te maeken.

Op zaoterdag 27 oktober is d’r nog zoe’n boekemark, mar dan in Wolvege bi’j The Readshop (Zwikstra). Ok die mark is van 11.00 ure tot 16.00 ure.

De kemmissie die de marken veurbereidet bestaot uut Fettje Alten (Noordwoolde), Jantje Boer (Oosterwoolde), Geert van der Meulen (Oosterwoolde) en Albertha Zwaagstra (Oosterwoolde). Beide foto’s bin maekt deur Coen Adams van boekwinkel Bruna.