Veul vermaekelike verhaelen in Stellingwarver Spreukekelender 2015

st2015 (2)

Disse weke verschient al weer de ni’je Stellingwarver Spreukekelender veur et jaor 2015. Dat de kelender zo vroeg verschient het veural te maeken mit de de hieltied groter woddende vraoge d’r naor in de zommerperiode. In de kelender bin dit keer ommeraek veul biezundere en vermaekelike verhaelen opneumen. An de kelender van 2015 warkte opni’j een hiele groep meensken mit, et gaot om: Roely Bakker (verhaelen en gedichten), Harmen Houtman (gedichten), Koosje Hornstra (verhaelen en gedichten), Henk Jager (netuur), Attie Nijboer (gedichten), Sjoukje Oosterloo (verhaelen), Frank Spijkers (strips), Freddie de Vries (verhaelen) en Jan Wilgetiene (verhaelen). Zi’j mit mekeer zorgden veur een hieleboel mooi en ofwisselend ni’j wark, dat veul meensken mit plezier lezen zullen.

Dit jaor is d’r in de kelender ok een fotopuzel opneumen. In elke maond is een foto te vienen mit een bi’jheurende vraoge. Wie alle antwoorden op die vraogen veur 15 jannewaori 2016 toestuurt an de Schrieversronte, en die antwoorden bin ok nog es goed, het kaans op een mooie pries.

De kelender wodt al sund jaor en dag uutgeven deur uutgeveri’je Van de Berg in Almere. De saemenstelling van de kelender gebeurde ok now weer deur de Stellingwarver Schrieversronte. De Stellingwarver Spreukekelender kost € 12,95.